Graphic Lab heeft een unieke kijk op branding: Consistentie. Wij begrijpen dat consistentie niet alleen een onderdeel is van branding. Het is de basis waarop blijvend succes wordt gebouwd. Onze toewijding aan het creëren en onderhouden van een consistente merkidentiteit is de sleutel die onze oplossingen voor u mogelijk maakt.

Lees meer over ons proces

Download de capabilities deck

In een wereld van steeds veranderende trends en korte aandachtsbogen is lange termijn herkenning harder nodig dan kortstondig succes. Het vraagt om een vastberaden inzet voor een merkidentiteit die authentiek en samenhangend is. Dit is waar Graphic Lab uitblinkt. 


Onze oplossingen zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat uw merk voortdurend aanwezig blijft in de hoofden en harten van uw publiek, waardoor in de loop van de tijd de bedrijfsresultaten steeds beter worden.


Samen met onze partners zorgen wij dat u: tijd bespaard, minder zorgen heeft, meer verkoopt, beter informatie communiceert, hogere afzet realiseert of dat uw uitstraling goed aansluit op uw wensen.


Dit proberen wij te realiseren als langetermijn partner voor u en uw bedrijf.

Concepten

Welk verhaal gaan we vertellen?

Branding

Wie zijn we nu eigenlijk?

Graphic

Hoe komt het er allemaal uit te zien?

Concepten

Hoe word je gevonden?

 
 

De verschillende stappen

Werken met een creatieve dienstverlener is voor sommigen wellicht onbekend terrein. Daarom maken we er een prioriteit van om ons proces in eenvoudige bewoordingen uit te leggen, vrij van jargon of onnodige complexiteit. We begrijpen het belang van duidelijke communicatie en begeleiden u bij elke stap van onze samenwerking, zodat u zich comfortabel en krachtig voelt.


Wij snappen natuurlijk wel dat een heel uitgebreid proces niet altijd van toepassing is, soms is snelheid en gemakkelijkheid van belang.


In deze gevallen proberen wij snel te schakelen en voor u de beste resultaten te behalen, duidelijk en effectief te communiceren zodat u weer verder kan met de dingen die u echt belangrijk vindt.

Waar we jou mee kunnen helpen:

01 - BEDENKEn

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling is het ontwerpen en bedenken van de identiteit van jouw bedrijf. Hierbij zoeken we naar het onderliggende verhaal van jouw onderneming. Ook zullen we hier keuzes gaan maken over bijvoorbeeld uitstraling.

01 - BEDENKEn
02 - Tone & voice
03 - Merkontwikkeling & Rebranding
04 - Logo & Huisstijl
02 -BESCHRIJVEN

Systemen

Als de keuzes gemaakt zijn word het tijd voor de toepassing van de verschillende elementen. Of het nu door ons of door een ander gemaakt is maakt niet uit. Hier gaan we de systemen ontwikkelen die praktisch toepasbaar zijn.

01 - Huisstijl handboeken
02 - style sheets
03 - typografie systemen
04 - Campagne voorschriften
03 -PRODUCTIE

Onderhoud

Nu de systemen bekend zijn en alle elementen beschreven staan kunnen we bijna alle elementen voor je maken. Dit is de fase waarbij alles werkelijkheid word, van advertenties tot afbeeldingen voor je website of drukwerk.

01 - collateral, drukwerk & verpakking
02 - iconografie
03 - website’s & wireframes
04 - content creatie
05 - white papers
06 - infographics

Samen groeien als ondernemers

Wij geloven dat samenwerking essentieel is voor succes en groei. Daarom werken wij graag nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakte aanpak te ontwikkelen die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. 


Door deze samenwerking kunnen we onze klanten helpen om hun merk te versterken, hun online aanwezigheid te vergroten en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. 


0+

Jaren ervaring

+0%

Gemiddelde verbetering

0+

Projecten afgerond