Idaniël van Rij
Eigenaar/designer

Vanwege een niertransplantatie op zijn 15e, was een baan niet haalbaar. Wil wat betekenen voor anderen, vandaar dat hij (parttime) niets liever doet dan prachtige websites maken met het Divi theme. 

Is specialist in WordPress en Divi theme en geeft hierover uitleg aan zijn klanten, zodat je zelf je website makkelijk kunt bijwerken.

Door zijn ervaring in drukkerijen heeft hij bovendien een goed ontwikkeld gevoel voor kleur en vormgeving, wat je terug ziet in elke ontwerp. 

Is de afgelopen jaren op zoek geweest naar een betrouwbare hostingpartij met een goede customerservice en heeft deze gevonden. Hierdoor kan hij garanderen dat je website ook echt in de lucht blijft.

Claudia Kaldenbach
Online marketeer

Opleiding in marketing, ervaring als bedrijfsadviseur en met sales. Nadat ze in 2008 ondernemers trainingen gaf hoe ze zelf marketing konden doen, ging ze op zoek naar de meest effectieve online marketing om te doen VOOR haar klanten. Dankzij toepassing hiervan in haar eigen bedrijf groeide haar omzet 20% per jaar.

Nu deelt ze haar kennis en doet ze marketing voor anderen. Ook is ze sparringpartner voor ondernemers. Specialisaties: reputatiemarketing, lokale marketing, videocommercials en (beta) online advertenties.

Ook schrijft ze teksten die in de huid kruipen van de bezoeker van je site en ze uitlokken om contact met je op te nemen.

Pin It on Pinterest

Delen op sociale media

Deel dit artikel