Mijn unieke aanpak

Wij bouwen je website, zodat jij kunt

doen waar jij goed in bent

Als ondernemer ben je al druk genoeg

Sommige ondernemers denken geld te besparen door zelf hun website te bouwen. Wanneer je het bouwen van je website uitbesteedt aan iemand die het sneller en effectiever kan, bespaart het je een hoop tijd en frustratie. Tijd die je beter kunt gebruiken voor waar jij goed in bent.

Makkelijk zelf bij te houden!

Wanneer je website eenmaal online is, kun je het makkelijk zelf bij houden. Dankzij de zogenaamde “visual builder” kun je teksten veranderen in je website alsof het een Word Document is. Ik leer je hoe dat werkt.

Veilig en zorgeloos online

Je website wordt kwetsbaar wanneer updates niet tijdig worden gedaan. Daarom controleer ik elke dag dat je website up to date is zodat er geen veiligheidslekken ontstaan. Bovendien maak ik dagelijks een backup, zodat – wanneer dat nodig is- een recente backup kan worden teruggezet en je site binnen no time weer online is.

Meer dan een website alleen

De meeste ondernemers denken dat het voldoende is om een website te laten ontwerpen. Maar ook het proces daarna is uitermate belangrijk. Want wanneer je geen goede hostingpartij hebt, kunnen er vervelende situaties ontstaan waardoor je website uit de lucht is. Hierdoor mis je omzet en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Daarom biedt ik webdesign in combinatie met hosting, alleen dan heb ik er grip op dat jouw website ook echt online is en blijft.

Verder werk ik met het 7 stappen proces om je website zo snel mogelijk online te krijgen.

Tenslotte werk ik samen met een team van betrouwbare en betaalbare ondernemers die jou kunnen helpen met het schrijven van teksten, je lokale marketing of professionele fotografie. Of een uniek logo.

Heb jij problemen met updaten of aanpassen van je Divi WordPress site? Je bent niet alleen. Ik  ben er om jou te helpen met je Divi WordPress website.

 

Pin It on Pinterest

Delen op sociale media

Deel dit artikel